به گزارش مرزداران ؛ سرهنگ پاسدار سید مهدی غفاری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماکو در پیامی اعیاد شعبانیه به ویژه ولادت حضرت عباس (ع)و روز جانباز را تبریک گفت .
متن پیام بدین شرح است :
بسم الله الرحمن الرحیم
أنَّ لِلعَبّاسِ عِندَاللّه ِ مَنزِلَهٌ یَغبِطُهُ بِها جَمیعُ الشُّهداءِ یَومَ القیامَهِ ؛
امام سجّاد علیه السلام :عبّاس را نزد خداوند منزلتى است که در روز قیامت همه شهیدان بر آن رشک مى برند.
امروز روز کسانی ست که تمثال وفاداری و ایثار، شکوه زخم و زیبایی و تصویرگر ایمانند ، بزرگانی که قامت غیرت برافراشتند تا لوای اقتدار ایران اسلامی را استوار بدارند
مبـارک باد نورانیـت خـانـههـایـی کـه در سـایـه شـمـع وجـود جـانبازان ذره ذره بـه آسمـان نزدیـک تر میشوند .
جانباز، زخمی ترین غزل دیوان عشق است که در فضای ایثار منتشر می شود.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سرافراز به ویژه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تبریک اعیاد شعبانیه ، فرا رسیدن میلاد خجسته حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) و روز جانباز، روز کسانی که آلبوم تماشایی خاطرات سرخی می باشند که از دلاورمردی های عباس گونه های وطن ، به جا مانده است را به تمامی ملت عزیز ، ایثارگران به ویژه جانبازان عزیز و سرافراز تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی و توفیقات روزافزون آنان را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.
سید مهدی غفاری
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماکو