افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 13 April , 2025
0
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماکو:

فاجعه غزه آزمونی برای وجدان‌های بیدار است

  • کد خبر : 36083
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۶:۵۸
فاجعه غزه آزمونی برای وجدان‌های بیدار است
فرمانده سپاه ماکو گفت: آنچه امروز در غزه رخ می‌دهد، نه فقط یک بحران انسانی، بلکه در مقابل سکوت سرد و سنگین مدعیان حقوق بشر، آزمونی بزرگ برای وجدان‌های بیدار جهان است.

 سرهنگ پاسدار علیرضا سلطانی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مرزداران با انتقاد شدید از سکوت مرگبار در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی گفت: در روزهایی که صدای انفجار، ضجهٔ کودکان و نالهٔ مادران در غزه خاموش نمی‌شود، سکوت جامعه جهانی همچنان آزاردهنده‌تر از صدای موشک‌هاست. امروز باید فریاد مرگ بر صهیونیست مظلوم‌کش، به الگویی برای جهان تبدیل شود؛ لذا آن‌هایی که سکوت کرده‌اند باید با دیدن فریاد ملت‌های آزاده، شهامت محکوم‌کردن این جنایات را پیدا کنند.

 وی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه را نمونه بارزی از کودک‌کشی دانست و اظهار کرد: در حملات اخیر، زنان و کودکان بسیاری به شهادت رسیده‌اند. بیمارستان‌ها بمباران شده و مردم از گرسنگی و بی‌دوایی در آستانه مرگ هستند. عجیب است که در عصر به‌اصطلاح دموکراسی و حقوق بشر، شاهد چنین فجایعی هستیم، بدون اینکه صدایی از مدعیان عدالت جهانی شنیده شود.

 فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماکو در ادامه با مقایسه‌ای تاریخی گفت: این جنایات یادآور دستور فرعون برای قتل کودکان بنی‌اسرائیل در دوران حضرت موسی (ع) است؛ اما تفاوت دردناک در اینجاست که آن زمان دوران جاهلیت بود، اما اکنون ما در دوره‌ای حقوق بشر و دموکراسی زندگی می‌کنیم که به دروغ خود را متمدن و انسان‌دوست معرفی می‌کند.

 وی همچنین به نقش مؤثر مقاومت در یمن اشاره کرد و آن را نمونه‌ای روشن از ایستادگی در برابر ظلم دانست: در حالی که بسیاری از کشورها سکوت کرده‌اند، مردم یمن با موشک‌های خود پاسخ حملات رژیم صهیونیستی و متحدانش را داده‌اند. آن‌ها نه تنها در کلام بلکه در عمل نیز مقاومت را نشان داده‌اند با اینکه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حال حمله مکرر به آنها حمله هستند.

 سلطانی با تأکید بر نقش بیدارگر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب همواره تأکید دارد که این حوادث باعث بیداری امت اسلام خواهد شد. امروز، حقانیت روز قدس و مقاومت اسلامی در برابر بطلان صهیونیسم روشن‌تر از همیشه است.

 وی افزود: در حالی که جنایات علیه مسلمانان در غزه، فلسطین، لبنان و سوریه ادامه دارد، نهادهای بین‌المللی که مدعی دفاع از حقوق بشر هستند، با سکوت خود چهره واقعی‌شان را نشان داده‌اند. این سکوت، خود شکلی از مشارکت در ظلم است.

 فرمانده سپاه ماکو در بخش دیگری از به اهمیت شناخت قرآنی از بنی‌اسرائیل پرداخت و گفت: حدود ۹۰۰ آیه قرآن درباره بنی‌اسرائیل وجود دارد، اما متأسفانه بسیاری از مسلمانان این شناخت را نسبت به قوم بنی‌اسرائیل ندارند. این فقدان آگاهی، ما را در برابر صهیونیسم آسیب‌پذیر کرده است. در حالی که قرآن خواستار هوشیاری و نگاه راهبردی به این موضوع شده است.

 وی همچنین از سکوت چهره‌های سرشناس کشور انتقاد کرد و گفت: در کشورهای دیگر، حتی هنرمندان و اینفلوئنسرها صدای اعتراضشان را بلند کرده‌اند؛ اما متأسفانه در کشور خودمان، سلبریتی‌هایی که در گذشته در موضوعاتی مانند مهسا امینی واکنش نشان داده بودند، اکنون سکوت کرده‌اند. این تناقض در رفتارشان باعث سردرگمی و دل‌زدگی در مخاطبان شده است.

 سلطانی این سکوت را نشانه‌ای از ترس و منفعت‌طلبی دانست و اظهار کرد: گویا برای برخی، مسائل حقوق بشری انتخابی شده است. اگر مسئله‌ای با منافعشان در تضاد نباشد، درباره‌اش حرف می‌زنند. اما وقتی صحبت از حمایت از مردم مظلوم فلسطین باشد، ترجیح می‌دهند سکوت کنند. این سکوت، نه تنها برای مردم فلسطین ناامیدکننده است، بلکه به وجدان بشریت نیز خیانت می‌کند.

 وی در پایان با لحنی قاطع افزود: تصاویر دلخراش شهادت کودکان و مادرانی که فرزندانشان را در آغوش به خاک می‌سپارند، دل هر انسانی را به درد می‌آورد. امروز وقت آن است که با اتحاد و صدای بلند، از مردم مظلوم فلسطین حمایت کنیم. این یک مسئولیت انسانی است، نه فقط اسلامی.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://marzdaran.ir/?p=36083

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.