نقی دادرسی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مرزداران، سکوت جوامع جهانی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی را نه تنها نقض حقوق بشر، بلکه یک خیانت به بشریت و اسلام دانست.
وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان فلسطینی، تأکید کرد: این رژیم عملاً نسلکشی را علیه مردم مظلوم فلسطین به راه انداخته است.
رئیس دانشگاه پیامنور ماکو ضمن انتقاد از سازمانهای حقوق بشری بینالمللی که تحت سلطه قدرتهای بزرگ قرار دارند، اعلام کرد: صدای حامیان مظلومان و آزادیخواهان هرگز به گوش این مجامع نمیرسد، چون این سازمانها بیشتر از آنکه دغدغه حقوق بشر داشته باشند، تابع منافع نظام سلطه هستند.
وی در ادامه افزود: امروز دانشگاهها باید مرجع و بستر اصلی آگاهیبخشی در مقابل ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی باشند. اینجا جایی است که باید چهره واقعی رژیم اشغالگر قدس افشا شود. دانشگاهها باید صداهای آزادیخواه و عدالتطلب را به گوش جهانیان برسانند.
دادرسی همچنین هشدار داد: تفکر صهیونیستی صرفاً یک مسئله قومی یا دینی نیست.
وی اظهار کرد: این تفکر یک اندیشه استکباری و منحرف است که نهتنها در جامعه یهودی، بلکه در جوامع اسلامی و حتی در بسیاری از ادیان دیگر نیز نفوذ کرده است؛ لذا حمایت از مظلومان در مقابل این تفکر، نه فقط یک وظیفه دینی بلکه یک وظیفه عقلانی و انسانی است.
رئیس دانشگاه پیامنور ماکو از سکوت برخی کشورهای اسلامی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و تاکید کرد: این سکوت، زنگ خطری برای آینده جهان اسلام است.
وی در انتقادی تند به برخی سلبریتیها و افراد تأثیرگذار که در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کردهاند گفت: کسانی که تا دیروز در جریان اعتراضات مهسا امینی از حقوق بشر دفاع میکردند؛ امروز، سکوت این افراد در برابر جنایات رژیم صهیونیستی برای ما تعجبآور است. آنها باید بدانند که اگر امروز در برابر این ظلم سکوت کنند، خائن به ارزشهای اسلامی و انسانی هستند.
دادرسی تأکید کرد: ما در دانشگاهها باید بهعنوان پیشگامان آگاهی و بیداری در برابر ظلم و اشغالگری باشیم؛ لذا صدای ما باید بلند و رساتر از همیشه به گوش جهانیان برسد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: فریاد «مرگ بر صهیونیست» باید همچنان طنینانداز باشد تا جامعه جهانی بیدار شود و از مردم مظلوم فلسطین، بهویژه مردم غزه، حمایت کند.
این اظهارات در شرایطی مطرح میشود که جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان همچنان ادامه دارد و جامعه جهانی بهویژه در کشورهای غربی، واکنشی مؤثر نشان ندادهاند. اما سکوت برخی گروههای دیگر نیز پرسشبرانگیز شده است.
انتهای خبر/