افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 6 May , 2025
0
امام جمعه موقت ماکو:

بزرگداشت شاهچراغ احیای فرهنگ اهل‌بیت است

  • کد خبر : 36620
  • ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۶:۵۷
بزرگداشت شاهچراغ احیای فرهنگ اهل‌بیت است
امام جمعه موقت ماکو گفت: بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) فرصتی مغتنم برای بازخوانی ارزش‌های اصیل دینی و فرهنگی و ترویج سبک زندگی اهل‌بیت در جامعه است.

سید علی رویدل در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی مرزداران در خصوص سالروز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، گفت: حضرت احمد بن موسی (ع) نه تنها یک شخصیت تاریخی بلکه الگویی از وفاداری، شجاعت، ولایت‌پذیری و ایثار هستند که باید برای جامعه امروز به‌ویژه جوانان ما معرفی و تبیین شوند.

وی افزود: احمد بن موسی (ع) پس از شنیدن خبر ولایتعهدی امام رضا (ع) از مدینه به سوی ایران حرکت کردند؛ اما در مسیر مورد هجمه دشمنان قرار گرفته و در شیراز به شهادت رسیدند.

امام جمعه موقت ماکو روز بزرگداشت حضرت شاه‌چراغ را بهانه‌ای برای بازگشت به ارزش‌ها و فرهنگ اهل‌بیت (ع) عنوان کرده و گفت: امروز دشمن تلاش می‌کند نسل جوان ما را از هویت دینی و معنوی خود جدا کند؛ لذا بزرگداشت شخصیت‌هایی مانند حضرت شاهچراغ (ع) فرصتی است برای مقابله با این جریان‌ها، با تأکید بر معارف اهل‌بیت و معرفی الگوهای صحیح است.

وی تأکید کرد: وقتی جوان ما بداند که یک شخصیت دینی برای دفاع از حق، از جان خود گذشته، دیگر نمی‌گذارد الگوهای کاذب فضای مجازی او را فریب دهند.

رویدل ادامه داد: حضرت شاه‌چراغ (ع) یکی از شخصیت‌های برجستهٔ خاندان اهل‌بیت (ع) هستند که با هجرت به ایران و پناه آوردن به مردم این سرزمین، پیام ولایت و محبت اهل‌بیت را ترویج کردند.

وی خاطرنشان کرد: نسل جوان باید بداند که شخصیت‌هایی مانند حضرت شاه‌چراغ (ع) تنها متعلق به گذشته نیستند، بلکه با الگو قرار دادن سیره و فداکاری آنان می‌توانند مسیر زندگی خود را در راستای ارزش‌های دینی، عزت‌مندی، و استقامت ترسیم کنند؛ لذا امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پیوند با این مفاخر معنوی هستیم.

امام جمعه موقت ماکو در خصوص حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ گفت: حادثه تروریستی دردناک در حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) که منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از زائران بی‌گناه شد، نشان داد که دشمنان دین و انسانیت، حتی حرمت حرم اولیای الهی را نگاه نمی‌دارند.

وی اظهار کرد: این جنایت، از یک‌سو عمق دشمنی و خباثت عوامل تکفیری را آشکار کرد و از سوی دیگر وحدت، هوشیاری و ایستادگی ملت ایران را نمایان ساخت و مردم با حضور گسترده در مراسم‌های بعد از آن، پاسخ دندان‌شکنی به دشمن دادند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://marzdaran.ir/?p=36620

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.