افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 25 June , 2025
0
امام جمعه ماکو:

صهیونیست‌ها زمین‌گیر اقتدار دفاعی ایران شدند

  • کد خبر : 37296
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
صهیونیست‌ها زمین‌گیر اقتدار دفاعی ایران شدند
امام جمعه ماکو گفت: پاسخ قاطع، سریع و پرحجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به رژیم غاصب صهیونیستی، دشمن را در شوک فرو برد و هیمنه پوشالی آن را فرو ریخت.

حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی امام جمعه ماکو در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه با اشاره به جایگاه مهم روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی در تقویم انقلاب اسلامی، بر ضرورت هوشیاری مبلغان دینی در جنگ روایت‌ها و نقش محوری آنان در روشنگری جامعه تأکید کرد.

وی این مناسبت را فرصتی برای تبیین وظایف خطیر مبلغان در شرایط حساس کشور دانست و اظهار کرد: در زمانی که روایت‌های تحریف‌شده دشمن تلاش دارد حقیقت مقاومت ملت ایران را وارونه جلوه دهد، نقش مبلغ دینی همانند نقش حضرت زینب (س) رسالت تبیین و آگاه‌سازی مردم با زبان گویا، بینش الهی و روشنگری شجاعانه در کربلا است.

امام جمعه ماکو با اشاره به تجاوز اخیر رژیم کودک‌کش صهیونیستی به خاک ایران اسلامی که منجر به شهادت جمعی از فرماندهان ارشد، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌گناه شد، افزود: شهادت این عزیزان داغ بزرگی بر دل ملت ایران گذاشت، اما واکنش مقتدرانه نیروهای مسلح و توانمندی‌های دفاعی ایران اسلامی که حاصل مجاهدت‌های شهدای بزرگی چون شهید تهرانی مقدم و حاجی‌زاده است، رژیم صهیونیستی را به زانو درآورد.

دست برتر نیروهای مسلح، نویدبخش آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی

وی با تأکید بر اینکه عملیات دقیق و پرحجم نیروهای مسلح در پاسخ به تجاوز دشمن، آن‌هم ظرف کمتر از ۲۴ ساعت، نشان از آمادگی و اقتدار بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران دارد، تصریح کرد: این عملیات که ضربه‌ای سنگین به ساختار فرماندهی دشمن وارد کرد، امید تازه‌ای در دل ملت ما ایجاد نمود و پیام روشنی برای دشمنان داشت که اگر خطا کنند، پاسخ جمهوری اسلامی، سخت، پشیمان‌کننده و تمام‌کننده خواهد بود.

هاشمی ضمن تقدیر از نقش مهم رسانه ملی و مقاومت مردم در فضای رسانه‌ای، به ویژه مقاومت و جهاد تبیینی زنان ایران در روزهای گذشته، گفت: رژیم صهیونیستی در یک محاسبه غلط تصور می‌کرد با حمله به زیرساخت‌های رسانه‌ای کشور، می‌تواند ملت ایران را از نظام جدا کند؛ اما دیدیم که زنان ایرانی چگونه در قامت یک مبارز آگاه، روایت حقیقت را تا آخرین لحظه به گوش مردم رساندند.

وی در این خصوص تأکید کرد: امروز وظیفه مبلغان دین آن است که روایت حقیقی این جنگ نابرابر را برای مردم بازگو کنند و اجازه ندهند روایت‌های وارونه دشمن، روحیه مردم را تضعیف کرده و آنان را از جبهه مقاومت جدا کند. مبلغان باید مردم را نسبت به آینده انقلاب اسلامی امیدوار نگه دارند و بر لزوم حمایت بی‌قید و شرط از رهبری، وحدت ملی و نیروهای مسلح تأکید داشته باشند.

اگر آمریکا وارد جنگ شود، پایگاه‌هایش هدف قرار خواهند گرفت

امام جمعه ماکو احتمال ورود آمریکا به درگیری‌ها را نشانه‌ای از ناتوانی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: ورود آمریکا به جنگ، اثبات ضعف صهیونیست‌هاست؛ آنها توان مقابله با ایران را ندارند و باید بدانند که در صورت ورود به صحنه، تمامی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه هدف موشک‌های نقطه‌زن جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت.

اصناف؛ ستون پشتیبانی انقلاب اسلامی از صدر اسلام تا امروز

وی با اشاره به روز اول تیرماه، روز اصناف، نقش تاریخی و مهم بازاریان و کسبه در پشتیبانی از دین و انقلاب اسلامی را یادآور شد و اظهار داشت: در طول تاریخ اسلام، اصناف و بازاریان در حمایت از پیامبر اسلام، ائمه معصومین و نظام اسلامی همواره پیش‌گام بوده‌اند. از حضرت خدیجه (س) که تمام دارایی خود را وقف پیشرفت اسلام کرد، تا بازاریانی که امروز با تعهد و دیانت، سنگر اقتصاد را نگه داشته‌اند.

هاشمی افزود: در دوران دفاع مقدس، اصناف از جبهه‌های جنگ پشتیبانی کردند و پس از آن نیز در عرصه‌های مختلف، یار دین و انقلاب بودند؛ اما متأسفانه در این مسیر نورانی، همواره عده‌ای سودجو نیز وجود داشته‌اند که در بزنگاه‌های حساس، به احتکار کالاهای اساسی و ضربه به معیشت مردم روی آوردند.

وی با بیان حدیثی از پیامبر اعظم (ص) درباره جایگاه محتکران در جهنم، تصریح کرد: پیامبر فرمودند که دره‌ای در جهنم برای سه گروه در حال جوشیدن است؛ یکی از آنان محتکران‌اند. این نشان‌دهنده قبح بزرگ این عمل در نگاه دین است. کسی که در زمان بحران، قوت مردم را انبار می‌کند تا گران‌تر بفروشد، در واقع به مردم خود خیانت کرده است.

مسئولیت دوگانه در برابر احتکار: آگاهی مردم، قاطعیت دولت

امام جمعه ماکو با اشاره به راهکارهای مقابله با احتکار، تصریح کرد: مردم نباید بیش از نیاز خرید کنند و با رفتار هیجانی بازار را ملتهب نمایند. از سوی دیگر، دولت اسلامی باید با شناسایی انبارهای احتکار و عرضه اقلام به قیمت عادلانه، آرامش بازار را حفظ کند.

وی برای تبیین این موضوع به سیره امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: امام صادق (ع) در شرایطی که گندم در مدینه کمیاب شده بود، به خادم خود دستور داد تا همه ذخیره گندم منزل را در بازار بفروشد و نان خانه را مانند مردم از بازار تهیه کنند، حتی با ترکیب نیمی گندم و نیمی جو. این درس بزرگی برای ماست که در هنگام کمبود، با مردم همراه باشیم نه در برابر آنان.

تبلیغ دین، جهاد در میدان روایت‌هاست

هاشمی در پایان بار دیگر بر نقش بی‌بدیل مبلغین دینی در شرایط فعلی تأکید کرد و افزود: اگر امروز نتوانیم حقایق جنگ تحمیلی رسانه‌ای دشمن را به مردم منتقل کنیم، در واقع به وظیفه الهی و اجتماعی خود کوتاهی کرده‌ایم. باید همانند سحر امامی‌ها، روایتگر صدای مقاومت باشیم و مردم را به حمایت از نظام اسلامی، رهبری، وحدت و امید دعوت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ایران اسلامی، با تکیه بر ایمان مردم و رهبری حکیمانه، آینده‌ای روشن را پیش روی خود دارد و به یاری خداوند، از گردنه‌های سخت نیز با قدرت عبور خواهد کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://marzdaran.ir/?p=37296

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.