حجتالاسلام سید احمد موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مرزداران در آستانه فرارسیدن روز ملی عفاف و حجاب، با اشاره به پیوند ژرف میان فرهنگ عفاف و حجاب با نهضت عاشورا، اظهار کرد: قیام امام حسین (ع) تنها برای اصلاح ظاهری جامعه نبود، بلکه در عمق خود، حامل پیامهایی در باب کرامت انسان، حفظ حریم خانواده و صیانت از ارزشهای الهی بهویژه عفاف و حجاب بود.
وی با بیان اینکه پس از ظهر عاشورا، جلوهای دیگر از پیامهای این نهضت در قالب صبر و متانت حضرت زینب (س) و کاروان اسرا متجلی شد، گفت: اگر کربلا میدان نبرد مردانگی و ایثار بود، شام، صحنه پایداری و استقامت زنانی بود که با حفظ عفاف و حجاب، هیمنه پوشالی یزید را در هم شکستند.
تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی با تأکید بر اینکه عفاف و حجاب در منظومه فکری اسلام، مفهومی فراتر از پوشش دارد، افزود: این دو، نوعی نگاه انسانی و عزتمندانه به جایگاه زن در جامعه هستند. حجاب نه محدودیت، بلکه مصونیتی برای زن مسلمان است؛ مصونیتی که در عاشورا بهروشنی قابل مشاهده است، آنگاه که حضرت زینب (س) با وجود سختترین شرایط، نهتنها از حجاب خود کوتاه نیامد؛ بلکه آن را به سپری در برابر تهمتها و توطئههای دشمن تبدیل کرد.
وی تصریح کرد: دشمنان اسلام به خوبی دریافتهاند که رمز پویایی جامعه اسلامی، حفظ بنیان خانواده و تقویت غیرت دینی است و از همین رو، در پروژههای جنگ نرم، تمرکز خود را بر تضعیف ارزشهایی چون حیا، غیرت، حجاب و عفاف گذاشتهاند.
موسوی افزود: ماه محرم و روز ملی عفاف و حجاب، بهترین فرصت برای بازخوانی نقش بانوان عاشورایی در حراست از هویت اسلامی است.
وی در پایان تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند زینب گونه زیستن هستیم؛ زینبی که با صلابت کلام و قدرت ایمان، کاخ ستم را به لرزه انداخت و نشان داد که زن مسلمان، در پرتو حجاب و عفاف، میتواند الگوی مبارزه، مقاومت و روشنگری باشد.
انتهای پیام/