افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 19 March , 2025
4
امام جمعه ماکو:

رژیم صهیونیستی از بحران سوریه بهره‌برداری می‌کند

  • کد خبر : 35250
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۶:۵۱
رژیم صهیونیستی از بحران سوریه بهره‌برداری می‌کند
امام جمعه ماکو گفت: با تشدید درگیری‌ها میان دروزی‌ها و دولت موقت سوریه، رژیم صهیونیستی از ناآرامی‌های این کشور برای پیشبرد اهداف خود بهره می‌برد.

حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی، در گفتگو با خبرنگار مرزداران به بررسی سیاست‌های رژیم صهیونیستی در سوریه پرداخت و تأکید کرد: این رژیم همواره از تنش‌های داخلی این کشور برای پیشبرد اهداف اشغال‌گرایانه خود استفاده می‌کند.

وی اظهار کرد: این بار نیز رژیم صهیونیستی از درگیری‌های اخیر میان دروزی‌ها و دولت موقت سوریه به‌عنوان بهانه‌ای جدید برای اشغالگری بهره می‌برد؛ لذا صهیونیست‌ها تلاش دارند تا از این ناآرامی‌ها برای تقویت نفوذ خود در جنوب سوریه و اشغال مناطق بیشتری استفاده کنند.

امام جمعه ماکو با اشاره به اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت: نتانیاهو اخیراً اعلام کرده است که بلندی‌های جولان که از سال ۱۹۷۴ به‌عنوان منطقه غیرنظامی شناخته شده، «تا ابد» تحت کنترل رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند؛ لذا این سخنان نشان‌دهنده عزم این رژیم برای اشغال دائمی این منطقه و توسعه قلمرو خود در جنوب سوریه است.

وی افزود: نتانیاهو در تلاش است تا با توجیه حمایت از دروزی‌ها، اقدام به اشغال مناطق جدیدی در جنوب سوریه کند. این اقدام بخشی از سیاست‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه است که می‌تواند تهدیدی جدی برای امنیت و ثبات سوریه باشد.

حجت‌الاسلام هاشمی خاطر نشان کرد: در صورت عدم اقدام قاطع از سوی دولت سوریه، احتمال دارد که اشغال جنوب این کشور توسط نظامیان رژیم صهیونیستی برای مدت نامعلومی ادامه یابد.

وی همچنین به موانع پیش روی این اشغالگری اشاره کرد و گفت: مخالفت‌های گسترده مردمی در جنوب سوریه و همچنین واکنش‌های بین‌المللی از جمله مهم‌ترین عواملی هستند که می‌توانند مانع پیشروی رژیم صهیونیستی شوند. جامعه جهانی تاکنون مخالفت خود را با حضور اشغالگرانه اسرائیل در سوریه اعلام کرده، اما این رژیم همچنان به دنبال اجرای طرح‌های توسعه‌طلبانه خود است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که تنش‌ها در منطقه افزایش‌یافته و رژیم صهیونیستی تلاش دارد از ناآرامی‌های داخلی سوریه برای تثبیت حضور نظامی خود و پیشبرد سیاست‌های اشغال‌گرایانه‌اش بهره ببرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://marzdaran.ir/?p=35250

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.